Nieuws

Kasten voor bloedanalyse

Voor de medische sector produceren we momenteel deze bloedanalyse kasten

Grote c.n.c freesmachine bij Geton

Geton heeft een grotere c.n.c freesmachine in huis gehaald. Het is al een oudje, maar heeft gelukkig wel altijd binnen gestaan.. 😉 Met een bereik van 1000x600x600 kunnen we net iets meer frezen.

Geton blijft open

Ondanks het COVID-19 virus blijven wij toch open en aan het werk. We nemen goede maatregelen om onszelf tijdens de werktijden te beschermen, zo houden we natuurlijk 1,5 meter afstand van elkaar, maken we 3x daags alle klinken, hendels, computermuizen en scanners schoon en blijven werknemers die niet topfit zijn lekker thuis.

Van alle markten thuis!

Onze Mark is écht van alle Markten thuis! Hij is tegenwoordig namelijk niet meer alleen als lasser/bankwerker bij ons aan de slag, maar ook als onze laser-operator! 😉

Patrick geslaagd!

Feest! Want Patrick is onlangs geslaagd voor zijn cursus en examen Tekeninglezen in de Werktuigbouwkunde!

ISO9001 Behaald!

Het afgelopen half jaar zijn we hard bezig geweest om Geton in staat te stellen om consequent producten en diensten te leveren die voldoen aan de eisen van de klant en aan de van toepassing zijnde wet- en regelgeving, zodat we hiermee de klanttevredenheid kunnen verhogen door het systeem doeltreffend toe te passen. Het certificaat…
Read more

RVS Goot

Voor de verwerking van kaas hebben we deze RVS goot gemaakt.

Preparatiekast

Deze preparatiekast zal worden gebruikt voor het prepareren van radioactieve stoffen in de oncologie.

Farmaceutische trechter

Deze trechter bevat een mixer waarin verschillende poeders met elkaar vermengd worden, om vervolgens in pillen gedrukt te worden.

Fietsenhok

Onze vakmannen Jos en Rene kwamen een tijdje geleden met het initiatief om een fietsenhok achter de fabriek te bouwen, zodat de fietsen veilig kunnen staan maar geen plaats innemen in de fabriekshal.