Nieuws

Natwasser

In opdracht van Miltech BV hebben wij een mooie natwasser mogen maken. Deze komt bij het bekende bedrijf van de; Mmmm van …. te staan!

Samenstelling voor Voedingsmiddelenindustrie

Een mooie samenstelling; Hoogwaardig sanitair afgewerkte machine voor de voedingsmiddelenindustrie. Inclusief glasdeuren en assemblage.

Sinterkerst en nieuw

Ook dit jaar verdienen onze medewerkers naast een kerstpakket, wat extra verwennerijtjes rond de feestdagen!

Kwartaalvergadering

Vandaag een coronaproof kwartaalvergadering gehad met de werknemers!Goed om iedereen te laten weten hoe we ervoor staan in deze onzekere tijden. Daarnaast is het team weer op de hoogte van wat er moet gebeuren in de processen om met elkaar, óók in deze tijd, met hoge afwerking en kwaliteit onze klanten tevreden te stellen.

Werkbank voor Keurslager

Geton heeft voor keurslager Antonis uit Veldhoven deze werkbank gemaakt. Op maatwerk van hoge kwaliteit, worden nu de lekkerste dingen bereid!

RVS Trechters

Wij zijn bezig met het maken van 19 trechters (in 3 maten) mét staanders, voor een machinebouwer. De inhoud van de trechters varieert tussen 9, 25 en 50 liter. Ze worden gesneden, gewalst en gelast. Daarna worden ze afgewerkt met een Ra waarde van <0.4µm.

Pensioen Henk

Onze Henk mocht deze week, na 40 jaar(!!!) trouwe dienst bij Geton, eindelijk met pensioen! Gelukkig kan hij ons niet missen en zijn wij hem ook nog niet beu! Met zo’n bulk aan kennis en ervaring, zijn we blij dat Henk de komende tijd aan het begin van de week terug blijft komen om ons…
Read more

Damian

Graag zetten we Damian vandaag even in het zonnetje, hij is onze stagiair BBL. Wij vinden het namelijk heel belangrijk om te investeren in de vakmensen van de toekomst. Nadat Damian verschillende dingen heeft geprobeerd bij zijn opleiding, onder andere in elektra, kwam hij tot de conclusie dat metaalbewerking hem het beste ligt. Hierin zoekt…
Read more

Jubilaris Henk

Henk viert zijn 40jarig jubileum bij Geton.

Freescursus

Gedetailleerde training CNC frezen.