Over ons

Geton:
Vakmanschap in metaal

Sinds 1974 zijn wij al bezig met de bewerking van metaal. Bij Geton werken mensen met passie voor plaatwerk en constructies, gespecialiseerd in roestvast staal en met oog voor details.
Hierin zoekt Geton steeds weer naar innovaties en uitbreiding in competenties.

Door ervaring, vakmanschap én flexibiliteit
waarover wij met onze vakmensen beschikken, ontzorgen we onze relaties zoveel mogelijk.
Dit doen we door hen op elk gewenst moment te ondersteunen en door mee te denken in het gehele proces, van tekening tot eindproduct.

Passie & deskundigheid

Of het nu gaat om een groot productieframe of precisiedelen in een samenstelling, Geton levert constant een hoge kwaliteit met een uitmuntend afwerkingsniveau.

Ons doel is om onze relaties zo goed mogelijk te ondersteunen, door onze vakkundigheid in te zetten bij de start van het proces. We kijken graag met onze relaties mee naar hun project, en zijn altijd beschikbaar voor ontwerpoverleg of voor toetsing betreft maakbaarheid.

Wij verzorgen eventueel ook de behandelingen die we niet in eigen huis hebben.

Wij bedienen ook de internationale markt en zoeken steeds weer naar uitbreiding en vernieuwing in competenties om onze relaties nog meer te ontzorgen.

Geton bevindt zich in Brainport regio Eindhoven.
In de High Tech regio Eindhoven zijn wij een betrouwbare partner van de slimste bedrijven die de regio tot de slimste van Europa maken. Zo zijn we al jaren een betrouwbare toeleverancier voor bedrijven als ASML, Philips,
GE-Healthcare, IMA Life en systemsuppliers zoals AAE, FMI en VDL.

Geton is gevestigd op bedrijventerrein De Run in Veldhoven, naast de snelwegen A2 & A67. Hierdoor beschikken we over vele logistieke mogelijkheden.

Productreferenties

Medisch/Farmaceutische industrie
Voedingsmiddelen industrie
Hightech industrie
Esthetische werken